Vindecarea

“Nu incerca sa vindeci o anumita parte a corpului fara sa incerci sa tratezi intreg corpul, nu incerca sa vindeci corpul fara ca sufletul sa fie vindecat. Prin urmare, daca vrei sa le fie bine si capului si corpului, trebuie sa incepi cu vindecarea mintii; iata cel mai important lucru, caci in zilele noastre doctorii, dorind sa trateze corpul omenesc, fac marea greseala de a separa sufletul de trup” Platon

Traim o viata informationala pe care nu o constientizam prea mult. Suntem conectati la informatie insa ce conteaza este calitatea informatiei. Daca citirea rapida te poate ajuta sa accesezi o cantitate mare de informatie in scurt timp vei avea nevoie si de calitate superioara pentru ca in jurul nostru este foarte multa informatie alterata sau toxica.

Vindecarea mintii vine din alegerile pe care le facem, alegerile inteligente. Sa traim in CULTURA CITIRII RAPIDE este ceea ce ar trebui sa facem zilnic si pentru toata viata.  Gandeste-te ca ai putea sa te raportezi diferit, intr-o forma evoluata, la informatie. Ca vei putea imprima creierului tau un ritm alert de gandire si astfel el va face conexiuni mai puternice care sa reziste mai mult in timp.  Asta inseamna ca vei deveni mai inteligent si in timp vei fi genial in tot ce vei face.

Citirea rapida ne face sa vibram la o frecventa superioara, aproape de frecventa geniului. Poate ca nu vom fi genii in adevaratul sens al cuvantului dar vom incepe sa dezvoltam INTUITIA INFORMATIONALA. Vom fi la timpul si locul potrivit pentru a afla o informatie care sa ne ajute sa evoluam. Ceea ce este extraordinar. Altii cauta acul in carul cu fan, iar tu gasesti imediat tot ce vrei, imediat.

Boala poate fi considerata ca avand un nivel de vibratie scazut. Am citit ceva despre asta si in “Efectul Snowden” – vindecarea vine din cresterea acestui nivel de vibratie. Din punctul meu de vedere fara o calauzire, fara un maestru, nu este un drum sigur pentru ca in evolutie este nevoie de un echilibru ori echilibrul il da CITIREA RAPIDA. Cu citirea rapida nu ai nevoie de indrumare pentru ca citind rapid vei putea cuprinde informatii si iti vei schimba scara de valori treptat. Vei evolua in conditii de siguranta dand combustibil superior creierului tau si alimentandu-l cu informatie de calitate.

O minte care citeste rapid este o minte vindecata, iar aceasta se reflecta si asupra corpului fizic. Te vei trezi intr-o dimineata si vei vrea sa alergi, sa faci mai mult sport, sa mananci mai sanatos. Iti vei face ordine in relatii si vei renunta la cei care nu merita increderea ta. Te vei transforma, iar aceasta transformare vine din interior si vine in mod normal si firesc crescand nivelul de performanta al creierului tau. Practic CITIREA RAPIDA ESTE UN UPGRADE PE CARE TU ALEGI SA IL FACI CREIERULUI TAU.

Leave a Reply