Resurse nelimitate

Cea mai mare bogatie a ta este resursa nelimitata a mintii tale. Daca ai inteles acest lucru atunci nu-ti ramane decat sa incepi investitia la modul serios in citire rapida si invatare accelerata. Sunt doua tipuri de investitii pe care tu le poti faci. Primele sunt investitii inteligente – acestea sunt acele investitii in zone si arii cheie din viata ta. Sunt investitiile care te completeaza si iti aduc echilibrul intre viata de familie, viata spirituala, sanatate, relatii, planul financiar, prosperitate, distractii, calatorii si altele. Cand investesti inteligent atunci devii o persoana fericita pentru ca gasesti exact proportia intre ceea ce faci si ceea vrei sa realizezi, scapi de frustare, de stres si oboseala. Investitiile inteligente le faci dupa ce ai in spate ani de dezvoltare personala, dupa ce ai invatat valoarea fiecarui lucru si dupa ce te-ai obisnuit sa-ti asumi consecintele faptelor tale.

 

O a adoua investitie este investitia in inteligenta. Este fara doar si poate o upgradare de ordin mental. O crestere constanta a capacitatii de a opera informatii, de a le intelege si a le aplica. Acestea sunt tehnicile de genialitate care pot fi aplicate oricarei persoane indiferent de varsta sau conditie sociala in orice moment din viata lor. Toate aceste tehnici nu te vor transforma in Einstein peste noapte, sa ne intelegem cu privire la acest lucru! Dar iti pot da un avantaj nesperat in situatii cand sansele tale sunt undeva la 50% si cand doar un factor aleator sau nesemnificativ poate face diferenta intre victorie si infrangere.

 

Cand nu ai resurse naturale, cand nu ai bani atunci trebuie sa incepi sa investesti in tehnicile avansate de acces si control a informatiei.

Superlearningul, supermemoria si toate tehnicile de creativitate si genialitate pot valora la un moment dat mai mult decat orice suma de bani. Pentru mine aceste idei reprezinta un mod de viata. Citesc rapid si evoluez in acest domeniu tocmai de aceea te provoc si pe tine sa afli mai multe despre aceste tehnici de transformare interioara. Este ca si cum ai trece de la lumanare la lumina electrica sau cum ai trece de la vizionearea unui film in 2D la 3D. Nimeni nu iti poate explica inainte, trebuie ca tu sa vezi asta!

citire rapida - silviu vasile