RESPIRA … CREATIVITATE

În jurul tău lumea respiră dezvoltare personală, a devenit o modă… încă puțin și poate devine o religie. Tot felul de guru se trezesc încă de dimineață cu cheful de a mai învăța pe cineva câte ceva din marea lor înțelepciune dobândită în ultimele săptămâni de studiu intens în care au citit câteva cărți și pe acelea pe sărite. Dar este bine. Viața ne ajută să ne înțelegem limitele și să le depășim.

Deja știi foarte multe despre citirea rapidă dar oare practici zilnic ceea ce știi? Dacă știi se cheamă ești o persoană informată, dacă practici ce știi atunci ești un campion. Tu trebuie să crezi în tine dincolo de orice dubiu și de orice încercare a altora de a te deturna de pe drumul tău.

La cursurile mele au venit multe persoane care și-au dorit să învețe citirea rapidă și au reușit însă câți dintre ei mai practică zilnic? Lasă tot ce faci și ia o carte și timp de câteva minute scufundă-te în lectură. Fii una cu cartea, rupe-te de orice consideri a fi urgent sau important și lasă-ți ție un timp în care să respiri și să fii tu cu tine. Respiră adânc și privește-te în interior, acolo ești tu și acolo sunt citirea rapidă, dezvoltarea personală și succesul tău personal. Nu le căuta în altă parte pentru că nu le vei găsi.

Toate calitățile de care ai nevoie pentru a reuși sunt în tine și au fost dintotdeauna acolo pentru că tu ai un potențial imens, te-ai născut genial și poți trăi o viață împlinită din punct de vedere personal, profesional, social și material. Ai nevoie de ceva care să-ți schimbe viața în bine și acel ceva este citirea rapidă timp de 20 de minte în fiecare zi.

Dacă vei realiza acest obiectiv atunci vei deveni una dintre cele mai creative persoane pentru că îți vei forța creierul să funcționeze la un nivel superior și vei trăi o viață plină de succes. Vorbim de succes autentic, de ceea ce reușesc să trăiască persoanele care se află în zona de excelență. Vei fi excelent în absolult tot ce faci. Oare merită tot acest efort? Iată întrebarea la care trebuie să-ți răspunzi singur.