Realizarea telurilor

Naturii nu-i pasa de marimea telurilor.

Daca ne stabilim teluri mici sau mari depinde doar de noi insa  ele odata stabilite la timpul si locul potrivit se vor realiza.

Marea majoritatea a oamenilor nu isi fixaza teluri in viata, au mai mult dorinte si vise. Ei nu isi fixeaza teluri din patru motive:

  1. Ei cred ca telurile nu sunt importante. Daca in jurul lor familia si prietenii nu au teluri automat nici ei nu vor cauta sa aiba. Ele nu sunt nici macar discutate.
  2. Nu stiu cum sa isi fixeze teluri. Un tel trebuie sa fie clar si specific, limpede de exprimat oricui in cateva minute. Marea majoritate a oamenilor doar cred ca au teluri de fapt ei doresc lucruri generale ca de exemplu: fericirea , prosperitatea. Un tel poate fi masurat si determinat intr-o perioada e timp si stii exact atunci cand l-ai realizat.
  3. Oamenilor le este teama de esec. Esecul doare si lasa cicatrici adanci. Daca am suferit ne va fi frica sa mai riscam si atunci functionam la un nivel mai scazut. Suntem prudenti, pierdem curajul si intiativa.
  4. Oamenilor le este teama de a fi ridiculizati atunci cand nu reusesc. De aceea telurile trebuie sa nu fie spuse nimanui. Trebuie sa lasam faptele sa vorbeasca pentru noi. Ceea ce altii nu stiu nu ne poate face nici un rau.

Leave a Reply