Pretul pe care trebuie sa-l platesti in avans atunci cand vine vorba de citire rapida

Citirea rapida este un proces controlat in proportie de 100% de tine. Nu e nimic magic, nu este marketing ieftin, este pur si simplu stiinta. Trebuie sa accepti faptul ca mintea ta poate functiona la un nivel foarte ridicat. Creierul tau poate face de zece ori mai multe conexiuni decat face acum. Poate ca nu intamplator cei care fac de zece ori mai multe conexiuni neurale castiga si de zece ori mai multi bani decat tine.

 

Ce te opreste sa gandesti ca un om de succes, ca o persoana absolut geniala? Ce te tine in loc? Eu cred ca intre tine si acea persoana geniala este atat un decalaj informational in favoarea lui cat si un decalaj de incredere. Oamenii de succes pun mare pret pe informatie si lupta din rasputeri pentru a ajunge primii la ea. Ei sunt extrem de seriosi atunci cand vine vorba despre accesul la informatie si stiu sa foloseasca aceasta informatie.

 

O persoana care se complace in zona de confort nu doar ca nu cauta informatia ci o respinge cu toata vehementa, nu vrea schimbarea, este impotriva ei chiar daca prin aceasta atitudine devine in cele din urma o victima a schimbarii. Citirea rapida iti da sansa sa platesti pretul informational in avans si sa reduci dacalajul existent intre tine si oamenii de succes. Nu trebuie sa-i invidiezi, acest lucru nu te va ajuta mai mult; daca vrei sa ai succes atunci acceseaza informatia de calitate si actioneaza imediat, nu da sansa ta gratis altora.

CURS DE CITIRE RAPIDA – 30 DE ZILE DE CURS ONLINE – 3 CARTI TIPARITE DE CITIRE RAPIDA –2  CARTI IN FORMAT PDF (FISE DE LUCRU) – FILMULETE MOTIVATIONALE – DIN 15 OCTOMBRIE 2014

Detalii si inscrieri la curscitire@yahoo.cominvatare accelerata silviu vasile