Perseverent astazi dar genial maine prin citirea rapida

Oricat de mica sau de mare este valoarea ta astazi ea va creste cu ajutorul citirii rapide, iata de ce se spune ca nu conteaza de unde vii important este unde te indrepti, iar alegerea este intotdeauna a ta.

 

Daca pornesti de la o viteza mica de citire si o intelegere redusa a textului, prin exercitiu 15 minute pe zi, cinci zile pe saptamana vei ajunge mai devreme sau mai tarziu sa depasesti 1000 de cuvinte pe minut. Atunci nu va mai conta daca citeai incet sau extrem de incet, tot ce conteaza este ca poti citi, intelege si retine la acea viteza pe care unii o considera imposibil de atins.

 

Oricat de mica este valoarea ta poti sa cresti cu usurinta pana la 80%. Spre exemplu, sa iei o nota de opt nu este foarte dificil, oamenii ating fara un efort deosebit acele 80 de procente. Greu este sa faci tot timpul 100% pentru ca la un moment dat vei vedea ca sunt factori care nu tin de tine si de dorinta ta de a finaliza o sarcina si care iti influenteaza negativ rezultatul.

 

Cu ajutorul citirii rapide nu trebuie sa te dezvolti doar in plan orizontal acolo unde totul este dificil ci poti urca cat de multe nivele vrei in plan vertical. Poti urca si poti multiplica valoarea personala. Asta au inteles oamenii de succes si asta aplica zilnic in viata lor. Citirea rapida te va transforma, te va face o persoana mai buna, mai responsabila, plina de resurse si in cele din urma geniala.

 

CURS DE CITIRE RAPIDA – 30 DE ZILE DE CURS ONLINE – 3 CARTI TIPARITE DE CITIRE RAPIDA –2  CARTI IN FORMAT PDF (FISE DE LUCRU) – FILMULETE MOTIVATIONALE – DIN 15 OCTOMBRIE 2014

Detalii si inscrieri la curscitire@yahoo.comsilviu vasile citire rapida