Orizontul

Trebuie sa inveti cum sa inveti. Da, stiu ce vrei sa spui. Tu stii sa inveti si ai stiut intotdeauna, nu te contrazic, asa este doar ca aici vorbim de un alt fel de a invata. De un nivel superior. De o provocare pe care doar 1 din 100 este in stare sa o accepte. De o invatare care sa cuprinda elemente pe care nu le constientizezi, mecanisme si functii de care nu esti constient si care se activeaza atunci cand poate ai o situatie de criza care necesita 100% din energia ta. In acele momente mintea ta functioneaza la un nivel superior, in acele momente timpul incetineste in curgerea sa si tu gandesti si gasesti cele mai bune solutii. Gandeste-te ca poti face asta prin citire rapida si invatare accelerata. O poti face in mod natural fara sa mai fii nevoit sa treci prin situatii de criza.

 

Nu trebuie sa uiti ceea ce ai invatat ci sa adaptezi tot ceea ce stii la nevoile pe care le ai, la tehnicile de citire rapida si invatare accelerata pe care le vei invata. Ceea ce tu trebuie sa intelegi este ca in tine este atata forta cat sa iti ajunga pentru o suta de vieti. Ca tu esti construit pentru succes si ca ai la indemana acele resurse care sa te ridice la nivelul de performanta pe care ti-l doresti si pe care il meriti. Eu cred ca tu nu trebuie decat sa devii constient de forta care este in tine si pe care daca nu o folosesti se va risipi iar odata cu ea si sansele tale reale de a evolua.

 

Orizontul iti ofera perspective nebanuite, oriunde te uiti poti gasi noi oportunitati. Citirea rapida iti largeste orizontul si iti da forta necesara pentru a rezista. Energia interioara pe care vezi la altii ca se termina imediat ce o problema majora apare in viata lor. Dar in acelasi timp citirea rapida si invatarea accelerata iti cer disciplina si efort permanent din partea ta. Iata de ce atat de putini aleg sa investeasca in acest domeniu. E greu ca in fiecare zi sa mai pui inca o caramida pentru a construi succesul tau. E greu sa nu iti pierzi entuziasmul. E greu sa strangi din dinti si sa mergi mai departe, in lumea aceasta sunt atatea placeri trecatoare pe care poti cheltui timpul tau si atat de putine valori adevarate pe care sa le imbratisezi pentru tot restul vietii.

 orizontul - citire rapida