Nu vei intelege niciodata de ce anumiti oameni sunt pur si simplu geniali decat daca inveti citirea rapida

Lucrurile importante nu se pot obtine usor. Daca ai obtinut prea usor un anumit lucru atunci inseamna ca la fel de usor il vei si pierde. Citirea rapida nu face exceptie de la aceasta regula. Tot ce investesti, tot ce faci si vei face va necesita munca si foarte multa staruinta dar rezultatele te vor face sa te simti un om puternic, un om implinit, un campion.

 

Daca vrei sa incepi antrenamentele de citire rapida atunci nu-ti ramane decat sa mergi la un curs de citire rapida si sa iti iei un angajament pe care te vei obliga sa-l respecti zilnic. Daca ar fi sa definim citirea rapida aceasta inseamna deopotriva:

  • Disciplina
  • Curaj
  • Dorinta de a sti mai mult
  • Sanatate mentala
  • Genialitate

 

Cand vei renunta la angajamentul pe care ti l-ai luat atunci vor mai ramane niste abilitati personale. Vei reusi sa citesti mai repede decat cei din jurul tau dar aceasta nu va fi deajuns, in cele din urma vei pierde si asta si te vei reintoarce la modul neperformant de a citi. Iata de ce e atat de important sa constientizezi faptul ca citirea rapida nu este doar o tehnica ci reprezinta un angajament pe termen mediu si lung. O investitie care te ajuta sa evoluezi permanent.carti