MILIONARI PE INTERNET

Cam toate filmulețele îți arată cum să faci milioane de dolari. Scapă de datorii, urmează-ți visul, trăiește o viață plină de influență, trăiește o viață sănătoasă și de succes. Ce trebuie să faci pentru asta? E simplu …. Să cumperi o broșură de 150 de dolari și acolo vei găsi toate secretele de la zigurate și până în prezent. Vei învăța 7 lucruri care te fac milionar, iar în plus vei descoperi și ”formula care îți asigură abundență”; în plus, pentru că tot e promoție, cumperi și ”De ce unii sunt milionari și alții nu?!” dar, cel mai important, te vei delecta citind ” Marele secret al bunăstarii!”. Contează mai puțin că în acea carte sunt prezentate banalități și de lucruri generale pe care nu le poți aplica.

Pentru a fi milionar este nevoie să lucrezi 10-12 ore pe zi, șase zile pe săptămână, timp de 15-20 de ani și abia atunci ai șanse să îți crești afacerea la milioane de dolari sau să fii genial și să te trezești într-o dimineață cu o idee care valorează milioane. Nu poți fi genial dacă nu investești în genialitate, dacă nu-și forțezi mintea să funcționeze la capacitate maximă și asta o poți face decât învățând citirea rapidă și practicând-o zi de zi pentru tot restul vieții. Restul sunt doar escrocherii ieftine… sau scumpe depinde cine vinde și cine cumpără.

Trezeste-te din visare. Nu există milionari pe internet, nu există bani pe internet, există persoane geniale care folosesc creativitatea ca pe un levier și sunt capabile să treacă dincolo de planul orizontal și să urce pe verticală și să construiască acolo unde există deja instumente și multiplicatori. Unul dintre multiplicatori este citirea rapidă, ea este un accelerator de succes. Acum când milioane de oameni din întreaga lume citesc rapid și învață accelerat este timpul să faci și tu asta. Nu mai amâna nici măcar o zi, începe chiar de astăzi antrenamentele pentru că dincolo de efort și concentrare te așteaptă beneficii considerabile. Nu este ușor dar este o experiență pe cinste.