Legatura dintre citirea rapida, valoare personala si bani

Atunci cand aude de bani, foarte multa lume spune ca nu-i intereseaza neaparat valoarea banilor ci au alte valori la care sa se raporteze. Eu sunt de acord dar aceasta discutie tocmai despre valoare este. Cu cat valoarea ta de ordin personal si profesional este mai mare cu atat esti rasplatit mai bine si apreciat mai mult.

Daca esti expert intr-un anumit domeniu, daca ti-ai petrecut mai mult de 10 000 de ore studiind un anumit fenomen si esti in stare sa creezi un sistem nou, revolutionar atunci nu ti se pare normal, firesc, de bun simt, ca intreaga ta munca sa fie pe deplin recunoscuta, apreciata si platita corect?

Intalnim in viata tot felul de amatori care au pretentia ca sunt experti si care nu sunt capabili sa rezolve probleme simple, ba mai mult le complica pentru ca nu stiu sa gestioneze in mod corespunzator resursele de timp, bani si energie. Nu stiu sa foloseasca informatia ca pe o parghie si nu stiu sau nu ii intereseaza sa urce pe valoric, pe verticala, acolo unde sunt profesionistii din acel domeniu.silviu vasile

Iata ca citirea rapida si, o data cu ea, accesul rapid la informatii de calitate ajuta la recuperarea decalajelor. Daca ajungi sa citesti de 10 ori mai repede (sunt studenti de-ai mei care au reusit) nu vei avea nevoie decat de 1000 de ore de studiu pentru a deveni expert in domeniul tau de activitate. Calitatile noi dobandite te vor ajuta sa-ti cresti valoarea si automat sa castigi pe merit mult mai multi bani decat o faci acum.