Esecul

Fugim cu toti de esec fara sa stim ca el de fapt poate reprezenta trambulina spre un succes mult mai rasunator. Toti oamenii de succes au simtit din plin gustul amar al esecului, doar ca ei nu au renuntat ci au decis sa mearga mai departe pe drumul pe care si l-au ales. Dupa un anumit timp au inceput sa apara si ocaziile favorabile.

Esecul este de cele mai multe ori precursor al victoriei, pentru ca noi nu suntem fiinte unidimensionale, traim si ne miscam in diferite medii si straturi ale societatii, dintr-un esec putem invata cat pentru o viata, folosind toate aceste informatii putem evita greseli simple pe care la inceput e inevitabil sa nu le facem.

Nereusita ne opreste din drumul nostru obligandu-ne sa reconsideram intreaga atitudine pe care o avem si pe care am avut-o, sa ne reevaluam sansele si potentialul, sa cautam perspective noi si sa actionam de data asta cu mult mai multa inteligenta.

Cu cat mai multe ratari acumulam cu atat mai multe sanse de succes avem, daca este sa ne gandim la un joc in care trebuie sa ne coordonam reactia rapida cu atentia si inteligenta, vom gresi de fiecare data la inceput dar dupa un anumit numar de greseli incepem sa deprindem modalitatea prin care putem castiga acel joc.

Succesul este un talent, e trist ca oamenii nu-si valorifica acest talent. Indiferent de domeniul in care activam, suntem inconjurati de evenimente favorabile care ne deschid persective si oportunitati nelimitate, de noi depinde daca vrem sa accedem spre varful piramidei sau nu.

Daca ar exista o metoda prin care garantat ai avea succes, ai scapa de grija materiala, mai ales ca metoda functioneaza indiferent cine si cand o pune in aplicare, cat timp ai fi dispus pe zi sa aloci perfectionarii personale in acest domeniu ?

suscces-esec

Leave a Reply