Dorinta de a reusi

Nu avem voie sa abandonam lupta, sa ne intoarcem acasa invinsi si sa ne resemnam crezand ca suntem fara noroc, ca am incercat si ca viata nu ne-a dat nici o sansa. Intotdeauna mai exista o sansa, intotdeauna mai este ceva de corectat ori ceva spus despre un subiect.

Nu suntem invinsi decat atunci cand ne consideram asa. Cel mai mare dusman al nostru suntem noi insine, ne spunem sa abandonam poate chiar inainte de a obtine ceea ce ne-am propus.

Drumul nostru trebuie sa fie altul, daca ne spunem zi de zi ca suntem niste invingatori in timp vom avea aceasta mentalitate care ne va face extrem de puternici si vom merge pana la final in hotararea noastra de a ne atinge telurile.

Daca lucrurile nu merg asa cum vrem noi, nu abandonam ci ne oprim sa ne dam seama ce nu merge. Unde este problema. Incercam sa privim obiectiv care sunt punctele tari si punctele slabe ale strategiei pe care o urmam. Ne punem o serie de intrebari pana descoperim ce nu este bine. Poate nu am luat in calcul destule variabile sau poate pur si simplu ne-am supraevaluat capacitatile si posibilitatea de a reusi, considerand ca un lucru este foarte usor de obtinut.

Trebuie sa stim ca dorinta de a reusi ne ajuta sa corectam toate acestea si sa urmarim pas cu pas succesul in tot ce facem. Totul depinde de cat de motivati suntem.

Leave a Reply