Despre suflet

  • Atunci cand lasam deoparte orgoliul si patima si incercam sa cautam adanc in noi raspunsuri vom fi surprinsi ca de repede vom gasi solutii la lucrurile care inainte pareau de nerezolvat.

  • Rautatea si invidia ne adorm geniul, ne coboara pe scara evolutiei si in cele din urma ne fac prizonierii spaimelor launtrice, eliberarea vine atunci cand, cu sufletul deschis, ne asumam faptele pe care le-am facut si nu incercam sa dam vina pe altii. Noi prin faptele noastre suntem cei care ne faurim destinul.
  • Un om inteligent este acela care isi foloste mintea pentru a-si usura traiul, pentru a gasi de fiecare data un raspuns corect problemelor cu care se confrunta. Energia risipita in ura poate fi convertita in creativitate, un om intelept lasa in urma experientele nefaste si invata pentru viitor din ele.
  • O parte din noi incerca sa ne transmita tot felul de mesaje pe care de obicei omul nu le ia in considerare, al saselea simt functioneaza pentru acei oameni care au depasit rautatea si, eliberandu-si mintea de obsesii si ganduri negative, incep sa intre in legatura cu sufletul lor.
  • Cand ajungem sa ascultam fascinati cum ploua, cum vantul bate printre ramurile copacilor, cum canta pasarile sau cum arde focul in soba, atunci ni se deschid perspective nebanuite. Atunci vom observa cum un intreg flux de imagini si de idei ne invadeaza constiinta si ne da sansa sa ne schimbam viata in bine.

Leave a Reply