Depaseste complexele pe care le ai vizavi de citirea rapida

In citirea rapida inceputul este intotdeauna cel mai greu. Practic trebuie sa depasesti complexele pe care le ai vizavi de citirea rapida. Da! Ea exista si functioneaza deja pentru milioane de oameni. Tu vei fi unul dintre ei daca alegi citirea rapida chiar de astazi.

Te invit la cursul de citire rapida, te invit sa descoperi si sa gasesti cel mai puternic prieten care nu te va lasa atunci cand vei avea nevoie de el. Multi cred ca citirea rapida ar fi o citire superficiala, o citire pe sarite, daca ar fi asa atunci citirea rapida ar fi un lucru stupid si nu as promova niciodata un astfel de lucru.

Citirea rapida inseamna detasare, relaxare si incredere in forte proprii, inseamna mai inainte de toate trecerea creierului intr-o stare superioara in care este capabil sa parcurga tot mai rapid textele pe care le citim si sa inteleaga mai repede si mai bine. Daca vreti este un upgrade mental.

Te intrebi poate la ce iti va ajuta acest upgrade mental? Uita-te in viitor si vezi ce vine: cat de pregatit esti pentru ziua de maine? Daca esti in zona de confort atunci viitorul nu va arata prea bine pentru tine de aceea e timpul sa privesti cu toata seriozitatea viitorul si sa investesti in abilitati cheie. Citirea rapida este una dintre cele mai importante abilitati pe care le poti dobandi, ea nu consta decat in vointa si rabdare, disciplina si increderea pe care o ai in tine si pe care ti-o consolidezi zi de zi.

 invatare accelerata citire rapida CURS DE CITIRE RAPIDA – 30 DE ZILE DE CURS ONLINE – 3 CARTI TIPARITE DE CITIRE RAPIDA –2  CARTI IN FORMAT PDF (FISE DE LUCRU) – FILMULETE MOTIVATIONALE – DIN 15 OCTOMBRIE 2014

Detalii si inscrieri la curscitire@yahoo.com