Citirea rapida si neputinta invatata

Cat de usor este sa spui NU! Chiar inainte de a sti despre ce este vorba. Cat de usor este sa refuzi sa stii acele informatii care ti-ar putea schimba viata. Cat de usor este sa te plangi ca nu ai timp. Cat de usor este sa ridiculizezi citirea rapida.

Cand vorbesc despre citirea rapida oamenii sunt circumspecti. Imi spun ca nu cred in citirea rapida de parca eu as fi inventat-o; le raspund ca deja milioane de oameni din intreaga lume citesc rapid si ca eu sunt doar un promotor ale unor idei care deja si-au demonstrat eficienta in diverse experimente de-a lungul ultimilor ani. O serie de personalitati au practicat citirea rapida si au ajuns sa citeasca cu viteze foarte mari doar prin exercitiu constant.

Este mai usor sa te raportezi la tine ca la o persoana care nu intelege sau se face ca nu intelege ca viata inseamna evolutie si ca acum este timpul pentru a face alegeri. Cand am realizat acest lucru atunci mi-am dedicat timpul, energia si banii pentru a afla cat mai multe despre citirea rapida. Am crezut din toata puterea mea ca ceea ce fac este bun si potrivit pentru mine, am crezut in mine si in steaua mea norocoasa.

invatare accelerata silviu vasileDar cred ca am inteles ca cea mai mare piedica sau una dintre cele mai mari, este aceasta neputinta invatata. Sa spui de cat mai multe ori NU lucrurilor pozitive din viata ta.