Citirea rapida – revolutia ta interioara

E timpul pentru o revolutie interioara. Daca nu vrei sa o faci acum, atunci cand crezi ca ar fi cel mai bun moment? Timpul nu te va astepta ca tu sa-ti dai seama ca vrei sa te schimbi. Daca nu actionezi tu inaintea timpului el va decide pentru tine cand va interveni o schimbare majora in viata ta. Diferenta este ca atunci cand tu faci alegerea o faci luand in calcul valorile tale personale, abilitatile de care dispui, punctele tale forte. Cand viata alege pentru tine ea nu mai tine cont de asta iar alegerile ei te pot afecta in puncte in care esti cu adevarat vulnerabil.

 

Cred ca e timpul sa alegi citire rapida si invatarea accelerata ca prioritati in dezvoltarea ta personala. Cei mai multi cred ca scopul principal al citirii rapide este acela de a citi mai rapid. Ei bine cresterea vitezei de citire este un scop secundar, principalul avantaj al practicarii citirii rapide este performanta creierului. Citind rapid vei face mai multe conexiuni neurale si vei stimula intregul sistem interior sa raspunda mai bine fiecarei provocari. Mintea ta va functiona la capacitate maxima si somnul va fi mult mai profund, vei scapa de stres si te vei trezi cu mult mai multa energie.

 

Citirea rapida si invatarea accelerata iti vor da un avantaj de cativa ani de forta si de viata fata de ceilati. Conform studiilor stiintifice vei trai mai mult si vei fi mai sanatos daca inveti sa citesti rapid si sa inveti accelerat.

 

Tehnicile de creativitate si genialitate care vin imediat dupa ce ti-ai insusit citirea rapida si invatarea accelerata te vor ajuta sa te ridici la un nivel superior de performanta individuala si profesionala. Vei fi in situatia de a-ti creste permanent valoarea de ordin personal.

 

Daca ai o perspectiva intinsa si rabdare de a practica aceste tehnici extraordinare vei fi uimit de cat de multe poti realiza in timp scurt. Nu as fi publicat niciodata 20 de carti daca mintea mea nu era antrenata de citirea rapida, invatarea accelerata si celelalte tehnici de creativitate si genialitate. Iata cum ma apropii cu pasi grabiti de acesta tinta pe care cu ceva timp nu o credeam posibila. 

Citirea rapida - revolutia ta interioara