Citirea rapida – o sansa adevarata

Nu trebuie sa uiti ceea ce ai invatat ci sa adaptezi tot ceea ce stii la nevoile pe care le ai, la tehnicile de citire rapida si invatare accelerata. Ele vin si completeaza educatia ta formala. Ele iti dau forta si curajul de a aborda realizarea obiectivelor din pozitia unui campion. Aceste tehnici avansate vor face din tine in cele din urma un campion al mintii.

 

In orice moment poti spune STOP, e timpul pentru o schimbare pozitiva in viata mea, m-am saturat de viata pe care o duc, ea nu ma multumeste si nu ma reprezinta. Sunt dispus sa ma schimb. VREAU SA FIU MAI MULT SI PENTRU ASTA VREAU SA FAC MAI MULT.

 

Asa au inceput toti oamenii de succes, realizand ca nimeni nu ii poate ajuta, doar ei sunt cei care se pot ajuta. In acel moment ei au devenit responsabili pentru viata lor, au incetat sa mai dea vina pe altii si si-au asumat pe intreg consecintele faptelor si gustul amar al esecului.

 

Orizontul iti ofera perspective nebanuite, oriunde te uiti poti gasi noi oportunitati. Este pacat sa ramai in zona gri unde vei gasi oameni mediocri ce te vor condamna in cele din urma si pe tine la mediocritate.

 

Poti face adevarate salturi in evolutia ta. Citirea rapida si invatarea accelerata iti vor deschide perspective nebanuite. Te vor ajuta sa fii un performer, un campion in domeniul tau de activitate. Vei accesa informatii de calitate, iar aceste informatii pretioase vor da calitate vietii tale.

 

Fiecare dimineata poate incepe cu o noua sansa pentru tine si pentru familia ta. Maine dimineata poate fi ziua in care ai inceput antrenamentele de citire rapida si invatare accelerata, poate fi inceputul unui lung drum care isi are ca punct terminus – succesul personal.

citire rapida - silviu vasile