Citirea rapida este investitia in viitorul tau

Cand iti merge prost nu te plange, arunca-te si cauta cat mai multe solutii. Incarca-te cu entuziasm si lupta sa poti reusi chiar si atunci cand sortii iti par potrivnici. Cei care sunt perseverenti reusesc chiar daca pentru asta trebuie la inceput sa se chinuie, sa sufere si sa fie pe punctul de a se intoarce din drum.

Cand dai de greu primul tau gand este sa fugi inapoi in zona de confort. E mai usor asa, am simtit-o si eu de multe ori. Am simtit ca lumea sau problemele sunt mult mai mari decat resursele sau capacitatile de care dispuneam si cu toate acestea exista ceva este mai puternic decat dorinta fireasca de a spune… gata! E prea mult pentru mine!

Daca ai aceasta stare de spirit, daca ai aceasta vointa si disciplina in tine atunci vei putea ajunge la rezultate extraordinare cu ajutorul citirii rapide. Vei putea sa te autodepasesti, vei putea sa evoluezi prin munca si dedicatie.

Citirea rapida si invatarea accelerata sunt abilitatile de care ai nevoie pentru ca lumea se schimba, stiu ca s-a tot schimbat de mii de ani dar tu nu ai trait acum mii de ani, tu traiesti acum, iar schimbarile te afecteaza direct pe tine si pe cei dragi tie.

Pe mine citirea rapida m-a invatat sa fiu disciplinat, rezultatele nu apar daca nu respecti pasii si metoda. Am invatat sa citesc zilnic si apoi sa scriu zilnic, am facut asta pana cand, atunci cand m-am uitat in spate, aveam deja 30 de carti scrise. Datorez aceasta stare de supercreativitate citirii rapide si te invit si pe tine sa stapanesti aceasta tehnica extraordinara.silviu vasile invatare accelerata