Citirea rapida este aurul cenusiu

Ea te ajuta sa ajungi la destinatie in cel mai scurt timp si in siguranta, ea te ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele mai repede si mai bine. In ultimii mii de ani cea mai buna investitie a fost in aur. Rezerva de aur din banca unei tari arata cat de bogata sau de saraca este acea tara. Citirea rapida este aurul pe care il vei purta cu tine pentru tot restul vietii.

In ceea ce priveste dezvoltarea personala, dar mai ales citirea rapida, orice efort pe care il faci este cumulativ. Orice investitie pe care alegi sa o faci nu se pierde, din contra, te aduce tot mai aproape de succes pentru ca citirea rapida te face mai puternic si mai inteligent.

Citirea rapida te ajuta sa accesezi cea mai buna informatie in cel mai scurt timp. Cel mai mare dusman sau cel mai mare aliat pe care il poti avea este timpul. Cu cat vei intra in posesia informatiilor fundamentale, valoroase, cu atat vei reusi sa castigi mai mult timp ceea ce se va reflecta pozitiv asupra vietii tale.

Citirea rapida te face Wow! Sa citesti cu peste 1000 de cuvinte pe minut asta inseamna ca esti wow! Dar nu vei fi pentru mult timp deoarece foarte multe persoane aleg sa investeasca in citirea rapida. Acum este timpul sa faci aceasta investitie, acum este timpul sa treci la nivelul urmator de performanta. Iesi din zona de confort si alege citirea rapida ca activitate cotidiana, iar peste cativa ani iti vei multumi ca ai avut puterea sa investesti cate 15 minute zilnic in citirea rapida.

silviu vaisle  citire rapida invatare accelerata