Citirea rapida atunci cand deja le stii pe toate

Cand nu mai ai nimic de invatat atunci e grav. Cand le stii pe toate atunci e grav. E semnul ca ai o plasa de siguranta sau iti inchipui ca ai o plasa de siguranta care sa te protejeze. Nu spun ca nu este asa, dar la un moment dat viata te poate incerca destul de dur si atunci ceea ce ai crezut tu ca fiind stabil si sigur se poate dovedi a fi extrem de miscator.

 Cand altora le merge prost tu razi si esti in culmea fericirii, crezi ca tie nu ti se poate intampla pentru ca din zona de confort nu vezi criza care oricum vine, iar atunci cand te-a ajuns nu prea mai poti gasi solutii decat pe termen scurt si cu costuri extrem de mari.

 Imi aduc aminte de o discutie pe care am avut-o cu un avocat care imi replica faptul ca el nu are nevoie de citirea rapida, lui nu ii trebuie sa stie mai mult. Aceasta suficienta pe care o afisa recunosc ca m-a socat. Nici nu-l interesa ce este citirea rapida, cred ca nici nu stia de ce ma mai asculta pentru ca el avea raspunsurile la intrebari.

 Cand nu mai ai nimic nou de invatat atunci nu doar ca stagnezi, pentru ca nu exista stagnare, ci mergi in jos chiar daca nu realizezi sau nu simti neaparat acest lucru, dar pierzi sclipirea din ochi, ceea ce te face interesant pentru ceilalti, pierzi o parte din puterea interioara, iar peste cativa ani vei realiza ca multi dintre cei care erau in spatele tau te-au depasit demult si au trecut la un alt nivel, atunci realizezi ca esti o persoana care la un moment dat a crezut ca le stie pe toate.

 citire rapida silviu vasile