Citire rapida si lipsa de viziune

Eu cred ca nu timpul este o problema ci viziunea si lipsa de disciplina. Te invit la curs, la primul curs de citire rapida online. Vreau sa te ajut sa-ti dublezi viteza de citire, vreau sa te ajut sa intelegi ca modul in care actionezi acum poate fi imbunatatit daca inveti sa accesezi cea mai buna informatie in cel mai scurt timp.

Esti ocupat atunci cand ai lucruri urgente de facut, atunci ai dreptul sa fii ocupat, dar dupa ce acel lucru urgent s-a terminat trebuie sa revii si sa te intorci la lucrurile importante. La acele lucruri care te ajuta sa evadezi din mediocritate.

silviu vasile invatare accelerataDaca nu investesti cat mai rapid in tehnicile de dezvoltare personala atunci drumul pe care mergi este unul descendent. Cu cat vei acumula mai multe abilitati care sa te ajute sa-ti indeplinesti sarcinile mai repede si mai bine decat cei din jurul tau cu atat nu vei mai sta la coada sa-ti vina randul sa evoluezi. Oamenii vad doar barajul, coada la care se aseaza cuminti si asteapta sa treaca, dar daca ai viziune, daca esti perseverent si ai incredere in fortele proprii atunci inovezi. Nu poti fi de acord cu ceilalti, refuzi sa stai la o coada imaginara si iesi din rand, preiei initiativa si incepi sa lupti cu adevarat pentru o viata mai buna atat pentru tine cat si pentru cei dragi tie. Abia atunci informatia pe care o dobandesti cu ajutorul citirii rapide isi gaseste cu adevarat valoare, abia atunci ea devine cu adevarat aur curat pentru tine si pentru viitorul tau.