CITIRE RAPIDA: Cu cat mai repede cu atat mai bine

Exercitiile de citire rapida ar fi trebuit sa inceapa ieri pentru fiecare dintre noi.

Fiecare minut care trece este un minut pierdut, daca am citi timp de 4 ore pe zi cu o viteza de 1000 de cuvinte pe minut intr-o de luna cineva ar putea citi 20 de milioane de cuvinte. Si aici vorbim doar de o luna, daca am citi timp de un an acesta ar insemna 240 de milioane de cuvinte.

Daca esti somer timp de un an pe aceasta perioada de criza sau daca pur si simplu nu te mai uiti la televizor timp de un an si in acest timp citesti acele 4 ore pe zi, daca prin exercitii de citire rapida treci de la 200 cuvinte pe minut la 1000 de cuvinte pe minut, daca poti si vrei sa gasesti informatie timp de un an vei deveni unul dintre cei mai informati si mai pregatiti oameni din domeniul tau.

Valoarea informatiilor pe care le detii sunt in acesti ani cecul in alb pe care il porti cu tine. Daca faci toate aceste lucruri vei castiga atatia bani incat nu vei mai ajunge somer niciodata si asta pentru ca treci la un alt nivel, un alt nivel de cunoastere, un alt nivel de perceptie, un alt nivel de salarizare.

Am incercat sa tin cursuri de citire rapida gratuit, am incercat sa insuflu pasiunea pentru a citi, am explicat cat de important este sa investesti in tine dar se pare ca oamenii stiu exact directia pe care vor sa mearga si nu citirea rapida si dezvoltarea personala reprezinta drumul ales de ei.

Mentalitatea se schimba foarte greu dar este extrem de placut sa vezi ca cineva chiar doreste sa realizeze ceva cu viata lui.

Aceasta este pasiunea mea, prin asta imi generez propria energie si entuziasm si asta imi e deajuns. As vrea sa devenim prieteni si sa impartasim aici cunostiintele despre citire si invatare rapida, inca mai am atatea de aflat.

Leave a Reply