Cea mai grea sarcina este sa incepi sa citesti rapid in mod constant

Poti invata sa citesti rapid in cateva minute, nu ai nevoie de mai mult pentru a deprinde tehnica de baza. La cursurile mele au fost persoane care au obtinut rezultate foarte bune in doar cateva zile, o data ce au inteles tehnica citirii rapide.

Ceea ce mi se pare greu si nu neaparat complicat este sa iti gasesti toate acele resurse interioare care sa te ajute sa intri intr-un program zilnic de antrenament. Sa poti sa iti aloci zilnic acele 15 minute in care chiar sa faci citire rapida.

De ce cursurile mele sunt altfel? Pentru ca am petrecut ultimii 12 ani studiind citirea rapida, investind resurse considerabile de timp, bani si energie si am ajuns sa inteleg ce este important si ce este balast informational atunci cand vine vorba de citire rapida.

Daca ai o masina buna si nu circuli cu ea, ea tot se uzeaza. ”Masina citirii rapide” nu se uzeaza niciodata, tot procesul este cumulativ, fiecare investitie de 15 minute pe care astazi ai facut-o se adauga alteia pe care ai facut-o ieri si tot asa. Este ca si cum ai mai pune o caramida la o constructie importanta. Acea constructie este viitorul tau. Vei vedea peste ani ca am avut dreptate, iti vei aduce aminte ca ai citit articolele mele si te vei gandi ca nu m-am inselat. Citirea rapida este viitorul chiar daca atat de multi oameni sunt prinsi in prezent si nu vad ce vine dupa acest prezent.

silviu vasile citire rapida invatare accelerata