CAT ESTI DISPUS SA INVESTESTI IN EDUCATIA TA?

Un prieten de-al meu imi povestea zilele trecute despre un student, un chinez, care era dispus sa plateasca un milion de dolari anual pentru a face colegiul in America. Intrebandu-l pe acesta daca nu i se pare scump sa plateasca atat de mult chinezul a raspuns ca nu. Educatia este una dintre cele mai importante lucruri in China, el isi doreste sa se intoarca in tara lui si sa practice o meserie folosind tot ceea ce a invatat.

Studentul era unul modest, imbracat modest, iar in pauze manca retras cateva guri de orez. Avea inchiriata, ce-i drept, o locuinta superluxoasa dar in rest era la fel ca ceilalti. In China, si mai ales in Hong Kong, sunt foarte multi milionari care isi trimit copiii la studii, pentru ei sa dea cateva milioane de dolari nu reprezinta decat o investie. Ceea ce vreau sa spun este faptul ca ne deosebim de acesti oameni prin mentalitate. Noi nu mai suntem dispusi sa investim in educatia noastra (formala sau informala), am vazut asta atunci cand am vrut sa implementez citirea rapida in scoli, M-am lovit de un zid la toate nivelele.

Gandeste-te putin la viitorul tau, daca o persoana este dispusa sa investeasca milioane in educatia copilului sau … oare tu nu poti cumpara o carte de citire rapida sau nu il poti indruma spre un curs de citire rapida care sa il ajute sa urce cateva nivele de performanta? Acum cand exista atat de multe resurse pe care le poti accesa nu cred ca mai ai o scuza sa nu-ti indrumi copilul sau sa invatati impreuna acest minunat domeniu. Nu suntem toti milionari decat in secunde asa ca nu mai pierde timpul si investeste acele secunde pretioase in viitorul tau si al copilului tau. Nu uita ca la aproximativ 31 de ani au trecut deja un miliard de secunde din viata ta.  Fa in asa fel incat aceste secunde sa insemne performanta.

Te anunt ca va incepe in curand SCOALA SUCCESULUI PERSONAL – vei putea studia intensiv programe de dezvoltare personala create special pentru tine, programe care sa iti aduca informatii de calitate in premiera, informatii doar pentru cei care vor sa evolueze.