Cand nu ai timp pentru citirea rapida

Atunci cand promovez citirea rapida aud cea mai buna scuza si anume: NU AM TIMP! Citirea rapida nu este un consumator de timp ci un instrument prin care sa castigam timp pretios pe care sa il convertim in alte resurse importante.

Multi nu cred in efectele citirii rapide. Cei care au obtinut rezultate sunt cei care au perseverat. Daca te gandesti ca citirea rapida este un lucru usor care vine de la sine, fara efort, atunci te inseli, e nevoie de un efort, e adevarat ca mic, dar constant pentru urmatoarele luni de acum inainte dar la sfarsit vei sti ca toata aceasta investitie a meritat din plin.

Multi considera ca iti poti lua informatiile de la televizor – este un lucru fals. Adevaratele informatii se iau doar din carti, fie ele in format fizic sau electronic. Televizorul este un consumator de timp si de energie care in cele din urma ajunge sa-ti ia mai mult decat iti da.

silviu vasile citire rapidaBanii sunt o problema atunci cand vrei sa investesti intr-un curs de citire rapida. E adevarat ca sunt si cursuri foarte scumpe dar si cursuri ieftine care nu-ti ofera o informatie de calitate. Eu sunt de principiu ca trebuie sa platesti pentru calitate si ca trebuie in acelasi timp sa fii circumspect atunci cand pretul e prea mare si nu justifica acea calitate pretinsa. Eu am incercat tot timpul sa gasesc o cale de mijloc si sa ofer cele mai bune cursuri la pretul pe care un elev sau un student si-l poate permite.