Asteapta-te la ce este mai bun, pregateste-te pentru ce este mai rau

Ca speaker motivational te indemn sa gandesti pozitiv, sa te raportezi la valori pozitive si sa crezi in ele chiar si atunci cand toti cei din jurul tau si-au pierdut increderea in forte proprii. Tu vei continua sa speri si sa actionezi adaptandu-te mediului pe care il gasesti si resurselor pe care le ai.

Totusi gandirea pozitiva nu este totul, nu sunt de acord cu acea gandire naiva si prost inteleasa de unii dintre colegii mei care prezinta dezvoltarea personala ca fiind totalmente ”ZEN” – stai, mentalizezi obiective si ele din nimic se materializeaza. De la gand la fapte este un drum uneori greu, uneori dificil, alteori imposibil.

E important sa te setezi sa gandesti ca un campion dar este la fel de important sa muncesti asa cum munceste un campion adevarat. Pe podium cu medalia de aur la gat toti se gandesc la viitor dar nimeni nu stie cata munca este in spatele acelui succes.

Citirea rapida nu face exceptie, pentru ca ea este dedicata campionilor, celor care vor sa fie performeri ai mintii intr-o lume a ideilor, intr-o lume a creativitatii. Chiar daca gandesti pozitiv iti trebuie si altfel de informatii care sa te ajute sa ancorezi strategiile pe care ti le faci in realitate. Daca traiesti in realitate atunci stii ca o conditie a succesului o reprezinta esecul initial, stii asta si te pregatesti pentru ce e mai rau acum chiar daca te astepti ca in final sa ai succes. Trebuie sa crezi in tine asa cum adevaratii campioni o fac intotdeauna.

citire rapida invatare accelerataCURS DE CITIRE RAPIDA – 30 DE ZILE DE CURS ONLINE – 3 CARTI TIPARITE DE CITIRE RAPIDA –2  CARTI IN FORMAT PDF (FISE DE LUCRU) – FILMULETE MOTIVATIONALE – DIN 15 OCTOMBRIE 2014

Detalii si inscrieri la curscitire@yahoo.com