Argumente valide – citirea rapida

Pot sa iti dau o suta de argumente valide, pot sa-ti argumentez la nesfarsit, dar tu trebuie sa fii persoana care se poate decide asupra propriului viitor. Eu pot scrie pentru o singura persoana sau pentru o suta de persoane. Pana la urma efortul meu este acelasi. Mi l-am asumat acum mult timp in urma. Tu trebuie sa stii daca ceea ce faci este sau nu pentru viitorul tau.

 

Fiecare dintre noi are o anumita viziune despre viitor. Credem si speram ca el va fi mai bun. Dar aceasta este doar una din cele trei variante posibile. Viitorul nostru poate fi la fel, mai bun sau a treia varianta pe care nimeni nu si-o doreste este aceea ca el poate fi mult mai rau decat cum suntem in prezent.

 

Dezvoltarea personala este accea care te poate ajuta sa te ridici acolo unde poti decide asupra viitorului tau, poti face un salt cuantic, poti trece la un alt nivel de dezvoltare si poti alege drumul pe care vrei sa mergi.

 

Nu conteaza unde esti acum, daca esti tanar sau mai putin tanar, conteaza unde poti ajunge si cat de rapid. Viitorul te asteapta, este acolo dar pentru o perioada limitata de timp. Este o fereastra pe care daca nu stii sa o fructifici se va inchide si iti va fi mult mai dificil sa reusesti cand sansele iti sunt potrivnice.

 

Citirea rapida iti ia greutatea de pe piept atunci cand dormi si greutatea de pe spate atunci cand esti istovit. Citirea rapida iti deschide o fereastra permanenta spre succes. Aceasta fereastra nu se mai inchide decat atunci cand alegi tu sa o faci. Prin citirea rapida castigi timp extrem de pretios si reusesti sa te dezvolti in ritmul pe care ti-l doresti.

 

Citirea rapida te va ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti prin munca si daruire dar cu mai putin efort si cu mult mai putin stres. Succesul nu este usor de atins, dar daca stii ce ai de facut, daca ai invatat lectia celor care deja au reusit in viata, vei avea mai multe sanse de reusita. Nimic din ce faci nu este nou. Orice problema ai avea ea a fost deja indentificata si rezolvata de alte persoane inaintea ta. De tine depinde daca alegi sa redescoperi roata sau sa accesezi rapid acea informatie utila care te ajuta sa rezolvi orice problema ai avea, repede si bine.

citire rapida - silviu vasile