Am foarte mult timp pentru a studia citirea rapida

Atunci cand am privit in urma si am realizat ca am scris 30 de carti am descoperit, aproape fara sa vreau, ca timpul pe care le-am petrecut scriind dar mai ales citind carti, articole, ascultand materiale audio sau vizionand diverse filmulete de dezvoltare personala a fost o investitie. Nu vreau sa ma compar cu altii pentru ca fiecare are valoarea lui, insa pot sa ma compar cu mine insumi si sa observ comportamentul meu fata de valori fundamentale in urma cu 4 ani si modul in care ma raportez acum la aceleasi valori. Pot spune ca pe multe le-am imbratisat, le-am facut parte din viata mea si am inteles ca doar investind timp ajungi sa evoluezi.

Vreau sa evoluez si vreau sa fac asta cat mai repede pentru ca am acumulat in mine destula energie si curaj pe care trebuie sa le consum intr-o directie pozitiva. Am inceput sa-mi aloc resurse importante de timp pentru studiu si pentru practica constanta. Sunt consecvent si nu accept compromisurile. Daca mi-am promis ceva intr-o zi stiu ca fac tot ce tine de mine si inca ceva in plus pentru a duce la bun sfarsit sarcina.

Daca nu ai timp pentru citirea rapida atunci probabil ca nu ai timp sa evoluezi. Daca nu vrei sa evoluezi atunci nu te plange ca viata ta este departe de ceea ce vrei. Multumeste-te cu un intelect mediu, cu un serviciu comun si un venit cu mult sub valoarea ta. Citirea rapida nu este altceva decat o modalitate de a multiplica toate aspectele prezentate mai sus, cu conditia ca trebuie sa fii perseverent si sa scapi de neputinta invatata.

silviu vasile citire rapida